Останній мент 1, 2, 3 (2017) всі серії

Мелодрама Останній мент 1, 2, 3 (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
15 серий
Премєра:
2 ноября 2015
Країна:
Россия, Украина
Жанр:
детектив, драма, комедия
Тривалість:
39 мин.

Серіал детектив, драма, комедия «Останній мент 1, 2, 3 (2017)»:

Олексій Дівов чесний і принциповий оперативник, службовець у міліцейському відділі по боротьбі з бандитизмом. Чоловік відданий своєму небезпечному і благородної справи робити цей світ хоч трохи чистіше і безпечніше. Ось тільки останнє важливе завдання, отримане Льошею стало фатальним для нього. Чоловік отримають серйозне поранення, яке укладає його в коматозний стан на довгих два десятки років. З 1995 року світ змінився кардинально. Міліція була перейменована в поліцію, безконтрольний «рекет», розбирання братви і червоні піджаки залишилися в минулому.

Тепер сувора реальність залежна від інноваційних технологій: мобільні телефони з виходом в інтернет, більшість послуг здійснюється одним натисканням на смартфоні і нікуди бігти не треба. Покоління молодих слідчих відстежують злочинців з допомогою сучасних гаджетів, а в обід воліють перекусити ролами, вживаючи їх барабанними паличками. Все це ніяк не вкладається у свідомості Дивова, який прийшов і відчуває себе в абсолютно незнайомому вимірі. А адже ще потрібно звикнутися з думкою, що маленька донечка підросла, а кохана дружина вже чужа дружина. Як все це сприймати і далі жити? Але Олексій не з тих, хто пасує перед труднощами!

Серіал Останній мент 1, 2, 3 (2017) 1- 12, 13, 14, 15 серія дивитися онлайн всі серії підрят 15 серий

Дивитися серіал «Останній мент 1, 2, 3 (2017)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Останній мент 1, 2, 3 (2017) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Останній мент 1, 2, 3 (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Останній мент 1, 2, 3 (2017)