Гаряча точка (2020) всі серії

Мелодрама Гаряча точка (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
24 серии
Премєра:
27 января 2020
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, драма
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив, драма «Гаряча точка (2020)»:

На дворі 2001 рік. Євген повертається в провінційне містечко дитинства, після семирічної відсутності. Молодий чоловік служив за контрактом, а тепер по закінченню направляється в рідні краї. Але замість райдужних картин зустрічей перед ним виникають плачевна сувора реальність. Його кохана дівчина стала наркоманкою, як і більшість знайомих і друзів його віку. А матінка з вітчимом, ветераном афганської війни, намагаючись вижити, ведуть відчайдушну боротьбу за лісопилку, яку обрала для себе бандитське угрупування. Лихі часи змушують людей розділитися на кілька таборів: слабаків, які пливуть за течією, тих хто вирішують стати на слизьку стежку криміналу, що швидше заробити легких грошей і принципово чесних оптимістів, не втрачають надію і продовжують боротьбу за праве діло.

Зараз все змінилося кардинальним чином, і місцева мафія в місті заправляє щосили. Щоб протистояти впливовим авторитетам, які займаються незаконним виробництвом наркотиків, місцеві ветерани гарячих точок об'єднуються в один союз. Колишнім героям і воякам доводиться самим відстоювати справедливість і не сподіватися на продажні влади. Адже якщо вони не подбають про своїх близьких та про себе, то допомоги по суті більше чекати нізвідки. Женя чесний і принциповий також примикає до групи борців з наростаючим свавіллям і бандитизмом.

Серіал Гаряча точка (2020) 1 - 21, 22, 23, 24 серія дивитися онлайн всі серії підрят 24 серии

Дивитися серіал «Гаряча точка (2020)» онлайн всі серії

  • 100
Серіал Гаряча точка (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Гаряча точка (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Гаряча точка (2020)