Сльози на подушці всі серії

Мелодрама Сльози на подушці  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
23 апреля 2016
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Сльози на подушці »:

Три колишні подружки-однокласниці – Валентина, Наталя та Тетяна зустрілися на п'ятнадцятиріччя випускників школи. Кожній є чим похвалитися перед приятельками. Одна стала власницею елітного модельного агентства, інша керує кондитерським підприємством, а третя творча та мистецька особистість, готує чергову виставку картин. Після веселої вечірки, всі задоволені повертаються в свій «Ідеальний і вигаданий світ».

Але опинившись кожна у своїй квартирі, впала і розревілася в подушку. Адже насправді все не так райдужно в їх існуванні, як вони розписували перед однолітками. Але зізнатися в цьому ні в кого не вистачило духу. Домовившись знову про побачення подруги в цей раз збиралися розповісти всю правду і сидячи в знайомій з дитинства квартирі Наталчиних батьків будували грандіозні плани. Тільки вони говорили не про те, як підкорити світ і чоловіків, а про те, як вижити в цій суворій реальності. Чи зможуть вони досягти поставленої мети і спільними зусиллями придумати щось путнє, щоб здолати ту безвихідь, у якій доводиться вести відчайдушну боротьбу за існування. А головне знайти своїх принців і пізнати просте жіноче щастя.

Серіал Сльози на подушці 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Сльози на подушці » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Сльози на подушці 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Сльози на подушці всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Сльози на подушці онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Сльози на подушці (2016)