Ваша зупинка, мадам!

Фільм мелодрама «Ваша зупинка, мадам! »:

Після всього пережитого, Лера тепер з точністю може стверджувати, що не варто плекати райдужних ілюзій про те, що, вирушаючи у великий мегаполіс, той зустріне тебе з розпростертими обіймами. Все з точністю навпаки – сувора реальність для провінціалів з маленького містечка, тільки посидючість, старанність, працьовитість і завзятість дасть тобі шанс заявити про себе. І не варто шукати легких шляхів, їх просто немає. Лера спочатку допустила масу помилок.

Опинившись у столиці, вона насамперед кинулася на пошуки заможного супутника життя. А як же інакше, адже це самий вірний варіант, отримати все і відразу. Дуже скоро вона знайомиться з харизматичним Романів, який в її очах ідеальний кандидат на роль чоловіка. Але казкові мрії дівчини руйнуються в той момент, коли обранець заявляє їй, що через деякий час їде назавжди в США, залишилося тільки придбати квиток. Валерія розбита і розчарована. Вона відчуває себе обманутою і помститися не стала нареченому виходить заміж за його кращого друга Миколи.

Дивитися фільм «Ваша зупинка, мадам! » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Ваша зупинка, мадам! онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Ваша зупинка, мадам! дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ваша зупинка, мадам! онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Ваша зупинка, мадам! (2009)