Везуча

Фільм мелодрама «Везуча »:

Ірина Боярова пов'язала своє життя зі спортом. Вона амбітна, цілеспрямована і працьовита людина, яка звикла, ставлячи перед собою завдання будь-якої складності обов'язково доводити почате до кінця. Її завзятість принесло найкращі результати. Вона олімпійська чемпіонка з бігу і може пишатися собою. Ось тільки шкода, що у героїні немає близьких хто б за неї міг щиро порадіти. Так і суворе розкладу розписане на весь день не дозволяє завести справжніх друзів.

В цьому житті їй доводиться покладатися тільки на себе. Але одного разу доля дозволить їй розслабитися, вдихнути повітря свободи і з головою поринути в романтичну щастя. Дівчина знайомиться з Дімою, лікарем. Їхня випадкова зустріч відбувається на курорті, коли морський прибій, піщаний пляж, ласкаве сонце і невимушена обстановка сама підштовхує до легких романів і райдужним вершениям. Закохані так прив'язуються один до іншого, що вже через пару днів не можуть без спільного товариства і спілкування. Але за збігом обставин розлучаються, не порозумівшись. Скоро Ірина дізнається, що знаходиться в положенні. Вона не замислюючись відправляється до Дмитра, щоб повідомити радісну звістку, але її надії обриваються в один момент...

Дивитися фільм «Везуча » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Везуча онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Везуча дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Везуча онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Везуча (2013)