Запасний інстинкт всі серії

Серіал мелодрама, детектив «Запасний інстинкт »:

Арсеній Троепольскій визнавав в житті тільки один вид діяльності, яка стала його музою, їжею, розвагою і всім заради чого варто жити. Його улюблене дітище – дизайнерська комп'ютерна фірма, розвивається і процвітає. Інакше не могло й бути, адже в неї вкладено стільки часу і терпіння. Але одного разу вся ця ідилія благополуччя просто завалиться. Убитий за невідомих обставин заступник власника, геній дизайну – Федір Греків. Але найжахливіше, що небіжчика знаходить Арсеній. Поліція затримує його, як головного підозрюваного у злочині.

Через три дні адвокату вдається витягнути його з ізолятора. Він намагається налагодити своє звичне життя, повернутися до роботи, але нічого не виходить. Сеня вирішує, що він зобов'язаний знайти справжнього винуватця в трагедії, інакше йому доведеться відповідати за чужий гріх, причому особистою свободою. Але почавши приватне розслідування, чоловік дуже скоро розуміє, що багато хто з його оточення нахабно брешуть дивлячись йому в очі. Але природжений аналітик, зміг розкласти всю ситуацію по поличках і зрозуміти, кому він може довіряти, а кого варто остерігатися. Чим же закінчиться вся ця історія? І хто позбавився від Федора?

Серіал Запасний інстинкт 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Запасний інстинкт » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Запасний інстинкт 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Запасний інстинкт всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Запасний інстинкт онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Запасний інстинкт (2006)