Стратити не можна помилувати всі серії

Мелодрама Стратити не можна помилувати  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
6 декабря 2017
Країна:
Россия
Жанр:
история, детектив
Режисер:
Тривалість:
48 мин.

Серіал история, детектив «Стратити не можна помилувати »:

Ніна Колосова відчайдушна і безстрашна дівчина, про яку ходили легенди. Відгриміла Друга світова війна і пора було повертатися до мирного існування, вчитися жити заново без вибухів, стрілянини і битв. Молода жінка-військовослужбовець повертається додому переможницею і розуміє, що тепер все повинно бути по-іншому. Але радість перемоги виявилася лише надуманою ілюзією. Адже післявоєнне життя в дійсності мало відрізнялася від пережитих жахів і кошмару, які героїня спостерігала на фронті.

Всю безконтрольно орудують кримінальні угруповання. Коханого чоловіка Ніни, який служив в особливому відділі боротьби з бандитизмом жорстоко вбивають. Цього вона прощати, відморозкам-кримінальників не збирається. Колосова вирішує помститися за коханого і починає в буквальному сенсі винищувати всіх злочинців міста. Своєю оголошеної вендетою вона не просто зробила той світ трохи чистішим і безпечнішим, але навела страх на спустошених нічних вулицях. За розслідування дивної серії вбивств береться Борис Грановський – чесний і принциповий оперативник. Схоже його самого заінтригувало те, що відбувається, і чоловікові не терпиться отримати відповіді на безліч запитань.

Серіал Стратити не можна помилувати 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Стратити не можна помилувати » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Стратити не можна помилувати 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Стратити не можна помилувати всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Стратити не можна помилувати онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Стратити не можна помилувати (2016)