Лінія вогню всі серії

Мелодрама Лінія вогню  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
8 марта 2018
Країна:
Россия
Жанр:
драма, криминал
Тривалість:
49 мин.

Серіал драма, криминал «Лінія вогню »:

Головний герой драматичного серіалу керівник караулу пожежної частини Токарєв, в минулому слідчий береться за приватне розслідування. Принциповий і чесний чоловік збирається дізнатися всю правду про недбалість із закупівлею дихальних апаратів, які виявилися бракованими. З-за одного такого апарата його близький товариш і колега - став інвалідом. І тепер він зобов'язаний зрозуміти, хто винен у цій жахливій і навмисної трагедії. Розплутуючи головоломку, він непомітно для себе виходить на свого екс-друга – підприємця Колосова, чия компанія постачає таке обладнання по всій країні.

Але Токарєв так і не встигне поговорити з бізнесменом, так як того вбивають при дивних обставинах і після чого обвинуваченої стає його дружина, яка стверджує, що вона не причетна до злочину. Покійний перед фатальною смертю влаштовує свого пасинка Дениса в розрахунок до Токарєву. Тепер останньому доводиться попутно розгадати ще одну загадку, кому була вигідна смерть Колосова. У напарники до начальника напрошується Дениска, який також бажає знайти того, хто затіяв всю цю мерзенну гру, вважаючи, що всі його дії залишаться безкарними.

Серіал Лінія вогню 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Лінія вогню » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Лінія вогню 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Лінія вогню всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Лінія вогню онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Лінія вогню (2017)