Коледж (2021)

«Коледж (2021)»:

У безпрецедентному проекті «Коледж» дванадцять зухвалих підлітків відправляють у спеціальну школу, в якій практикується залізна дисципліна за радянською системою. Учнів чекає суворий розпорядок, безліч обмежень, що межують з аскетизмом, покарання за непокору, а також заборона гаджетів. Їх життя різко зміняться. Підлітки із заможних і бідних сімей будуть в рівних умовах. Учасники, розпещені грошима і можливостями батьків, навчаться бути самостійними, що не принижувати оточуючих і менше вередувати.

Ці представники покоління Z - цінують свободу, нахабні, цинічні, котрі не люблять працю, агресивні. За найменших приводів б'ються або зриваються на крик. Воліють провокаційний зовнішній вигляд і поведінку відповідно ньому. Без мобільників і соцмереж не уявляють життя. При зовнішньої впевненості і цинізмі сучасне молоде покоління відчуває брак любові і уваги до себе. Навіть з родичами і друзями вони нерідко відчувають самотність. Їх вважає дивними старше покоління, яке родом з Радянського Союзу. Завдання унікального шоу - перевиховати некерованих підлітків, навчити жити без конфліктів з батьками, краще розуміти себе.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТВ Шоу » Коледж (2021)