Свати 2 всі серії

Серіал комедия «Свати 2 »:

Чоловік і дружина ще зовсім молоді. Скоро в їхній сім'ї поповнення, на світ з'явиться другий їхня дитина. Подружжя чекають цього дня з нетерпінням.

Як не рідко буває в сім'ях в таких ситуаціях, подружжя часто свариться і обстановка в їх будинку напружена до межі. Але їх, не по роках розумною доньці Жені не байдужі взаємини між мамою і татом. Дівчинка вирішує звернутися за допомогою до батьків батька і матері.
Навчені досвідом бабусі і дідусі з ентузіазмом беруться за спасіння сім'ї своїх дітей. Але кожна пара сватів цнотлива по - своєму і підхід до вирішення проблем у них різний.

Не узгодженість бурхливої діяльності свекра і свекрухи з одного боку і не менше плідної роботи тестя і тещі – з іншого призводить до розростання невеликих проблем у великомасштабний сімейний конфлікт.

Але як би не була заплутана ситуація старше покоління обов'язково знайде вихід із становища.

Серіал Свати 2 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серии

Дивитися серіал «Свати 2 » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Свати 2 2 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Свати 2 всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Свати 2 онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Свати 2 (2009)