Свати 3 всі серії

Серіал комедия «Свати 3 »:

Батьки маленької Жені вирішують відправитися в чергову відпустку. Головній героїні дістається можливість відірватися як слід. Але по її душу надсилають дідусів і бабусь, які зобов'язані стежити за маленькою непосидою! Бідній Дружині доводиться нелегко, тому що , крім звичайного уваги, між сватами розгорається справжня боротьба за прихильність дівчатка!

Та й до всього іншого одна пара бабусі і дідусі приїздом з села, а інша - з міста. Ось і на ґрунті відмінностей у поглядах і способів виховання виникають різні конфлікти! Хто їх усуне? Сватам самим доведеться розбиратися в розбіжностях!

Серіал Свати 3 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Свати 3 » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Свати 3 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Свати 3 всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Свати 3 онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Свати 3 (2009)