Свати

Фільм комедия «Свати »:

Сучасна дівчина на ім'я Женя вивчає англійську мову, як і всі її однолітки розбирається в інноваційних мобільних пристроях, а коли підросте, бажає стати першою особою держави, або його дружиною. Батьки Євгенії збираються трохи відпочити на середземному узбережжі в Італії і збираються залишити улюблене чадо під наглядом бабусь і дідусів. Правда спочатку і одна і інша сторона відмовилися, посилаючись на зайнятість, але потім на порозі виявляються відразу два комплекти. Рідні Маші –прості сільські жителі і Максима – типово міська інтелігенція.

З цього моменту у родичів починається сама справжня і безжалісна боротьба за внучку. Кожен намагається перетягнути Евгешу на свій бік усіма доступними і витонченими способами: задаровують, загодовують, балують, повчають і багато іншого. Це літо свати не забудуть ніколи. Адже крім протистояння і боротьби за право називатися самими улюбленими їм доведеться пережити масу смішних пригод, що у звичайно підсумку змусить їх підписати світову і переймуться до супротивника якоюсь симпатією і повагою. Але перед самим приїздом дітей з відпочинку, несподівано зникає залишена на їх піклування Євгенія.

Дивитися фільм «Свати » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Свати онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Свати дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Свати онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Свати (2008)