Довгоочікуване кохання

Фільм мелодрама «Довгоочікуване кохання »:

Історія про трьох жінок різних поколінь однієї родини: бабуся, мати і дочка. Всі вони шукають щастя і умиротворення в особистому житті. Глава сімейства Вероніка, вона ж мати студентки Дар'ї технічного вузу, працює у великій страховій компанії. Частенько після занять онука заскакує до улюбленої бабусі Євгенії Василівні, щоб провідати її і попліткувати про дрібниці. Хоча назвати останню бабусею як-то навіть не виходить. У свої 55 років в ній стільки життя і оптимізму. Вона досконала особа непередбачувана і незвичайна, яка захоплюється бальними танцями. Зараз Женя переживає серйозну проблему з партнером по танцях, якого не вчасно прихопив радикуліт.

Поки той проходить курс лікування, Євгенії зізнається в коханні новий напарник і вона з радістю приймає його залицяння. Тепер жаліслива жінка не знає, як розповісти про це першому, турбуючись про його здоров'я. Красуня онука швидше за все пішла в бабулю. Вона вбиває своїх кавалерів наповал, своєю чарівністю і чарівністю. Але якщо одна дуже влюблива, то інша до неможливості розбірливий. Ясно тільки одне, ніхто з них заміж не поспішають. Євгенія Василівна вважає, що їй вже пізно, а інша, що попереду ще сила-силенна часу. Але обидві зійшлися в одне, що Вероніки пора зв'язати свою долю з чоловіком.

Дивитися фільм «Довгоочікуване кохання » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Довгоочікуване кохання онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Довгоочікуване кохання дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Довгоочікуване кохання онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Довгоочікуване кохання (2008)