Ісаєв всі серії

Мелодрама Ісаєв  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
11 октября 2009
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, история
Режисер:
Тривалість:
50 мин.

Серіал детектив, история «Ісаєв »:

Головним героєм історичної епопеї стане той самий Максим Максимович Ісаєв. Дія фільму відбувається в 1920-ті роки, в складний і незрозумілий для Росії час. Величезна країна за останнє десятиліття пережила чимало політичних катаклізм, протистоянь, кровопролитної війни, громадянського розбрату і жовтневої революції. Взбунтовавшемуся народу хотілося вірити, що ось вона, заповітна свобода і час безбідного існування. Але незважаючи на перемогу над багатим станом і райдужні плани на майбутнє, ворог все ще продовжує опір і не дрімає.

Саме в ці тривожні часи і починається діяльність амбітного революціонера і борця за справедливість. Першим справою майбутнього професіонала і розвідника Ісаєва ставати поїздка в Ревель, де йому належить припинити вивезення цінностей, які були зухвало викрадені з Гохрана. Операція пройшла вдало. Після повернення його чекає нова місія. Шлях агента лежить у Владикавказ. Необхідно зібрати всю важливу інформацію про заплановані дії білогвардійців. Згодом Максима чекає поїздка за кордон, де його завданням стане пильне спостереження за контрреволюційною еміграцією.

Серіал Ісаєв 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Ісаєв » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Ісаєв 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Ісаєв всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ісаєв онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Ісаєв (2009)