Справжня історія Російської революції всі серії

Мелодрама Справжня історія Російської революції  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
6 ноября 2017
Країна:
Россия
Жанр:
история, документальный
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал история, документальный «Справжня історія Російської революції »:

1917 рік, саме в цей період російська історія змінилася назавжди. Тоді відчайдушна боротьба за рівноправність стала причиною для громадянської війни. За свою свободу втомлений і поневолений народ, а також всі ті, хто був незадоволений царським режимом, буквально змів тисячолітню монархію. Останній російський цар Романів публічно відрікся від престолу. В один момент зневірені люди отримали те, про що мріяли століттями, ратуючи перемогу над багатіями, дворянським станом, безоднею розділяє простих смертних від багатих і знаменитих. Здавалося, що тепер всі заживуть щасливо і більше не буде цих кордонів. Велику Державу очікує новий зліт і процвітання.

Це має стати казковою країною, куди захочуть переїхати всі скривджені і знедолені. Але замість перспективи райдужного майбутнього, новоявлена країна отримала безвихідну розруху, голод, економічна криза і повне поразки на всіх фронтах. На тлі жалюгідної картини приходить ще одне потрясіння і це жовтнева революція. Хто стояв за цим масштабним виставою, яка рознесла в прах всі звичні підвалини колись Великої Російської Імперії. Що чекає її тепер? Землі – селянам, а фабрики – робітникам. Так?

Серіал Справжня історія Російської революції 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Справжня історія Російської революції » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Справжня історія Російської революції 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Справжня історія Російської революції всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Справжня історія Російської революції онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Справжня історія Російської революції (2017)