Демон революції всі серії

Серіал история «Демон революції »:

На дворі 1915 рік. Вся Європа охоплена кровопролитним протистоянням Першої світової війни. Навколо розруха, голод, відчай. У цей самий період безнадійний революційний теоретик і політичний авантюрист Олександр Парвус намагається провести переговори з міністром закордонних справ Німеччини. Несподівано для першого все закінчується, навіть краще, ніж він очікував. Німецьке уряд видає на руки шахраєві значну суму, яка повинна піти на народну революцію в Росії.

Саме з цього ключового моменту і починається історія геніального гравця, непересічної особистості, який зіграв не останню роль в історичних подіях, що завершилися в жовтні 1917 року. Чималу лепту внесе в цей вир внесе і Володимир Ульянов, який завдяки зусиллям Парвуса встигне застрибнути в останній потяг йде в поки ще Російську імперію. Він стане тією рухомою силою за яким підуть маси. Не відстає від сформованого тандему і агент імператорської контррозвідки Олексій Мезенцев. Чоловік готовий ризикнути своїм життям заради запобігання неминучого кінця плачевно завершується епохи та її продовження вже в новій. Маховик тотальних змін вже запущений і нікому не під силу його зупинити.

Серіал Демон революції 1, 2, 3 серія дивитися онлайн всі серії підрят 3 серии

Дивитися серіал «Демон революції » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Демон революції 3 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Демон революції всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Демон революції онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Демон революції (2017)