Котовський всі серії

Мелодрама Котовський  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серій
Премєра:
1 березня 2010
Країна:
Україна, Росія
Жанр:
драма, пригоди, історія
Тривалість:
44 хв.

Серіал драма, пригоди, історія «Котовський »:

Життя та обставини трагічної загибелі командира червоноармійця Григорія Івановича Котовського так і залишилися оповиті таємницею. Цей діяч був однією з найяскравіших постатей Жовтневої революції. Його відвага, рішучість і самі лихі дії створили навколо його імені не одну легенду. Він нащадок давнього польського аристократского роду, який зміг створити себе сам, пройти тернистий шлях борця за свободу і стати визнаним червоним командиром, за яким без роздумів готові були йти його соратники. Кілька разів Котовський був засуджений до смертної кари, але дивом зміг уникнути її, багато разів тікав з в'язниці і став полум'яним воїном революційних звершень.

Він очолював знамениту кінну дивізію і відчайдушно бився з нею під Києвом, Миколаєві і завжди виходив переможцем. Неспокійна Одеса 1917 роки, його випускають на волю. У тюремних стін його шумно зустрічають близькі друзі, з якими Григорія пов'язує багато приємні події його багатою долі. Саме тоді він і повідомить товаришам, що його відправляють на фронт битися за вільну Росію. Образ Котовського до цих пір залишається спірним, хтось вважає його бандитом, хтось героєм громадянської війни. Кожен глядач для себе сам вирішить, ким стане в його уявленні цей чоловік, який прожив бурхливе і різноманітне життя.

Серіал Котовський 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серій

Дивитися серіал «Котовський » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Котовський 8 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Котовський всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Котовський онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Котовський (2009)