Демони (2010) всі серії

Мелодрама Демони (2010) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
25 апреля 2011
Країна:
Украина, Россия
Жанр:
боевик, драма, криминал
Тривалість:
45 мин.

Серіал боевик, драма, криминал «Демони (2010)»:

Дмитро Назаров сколотив свій багатомільйонний статок в лихих дев'яностих, коли очолював бандитське угрупування, відому, як «Демони». Від неї в ті роки постраждало чимало народу. Чоловік, як і багато інші став жертвою того неспокійного часу і незавидних обставин, але зміг не загрузнути в жорстокості, жадібності і крові і розплатиться за рахунками. Тепер він добропорядний бізнесмен, який справно платить податки, володіючи величезним розважальним центром. Управляти великим дітищем допомагає йому зведений брат – Льоня Чернобельский і колишній кримінальний елемент Ігор Чесноков, він же «Чес».

Життя головного героя начебто спокійна, розмірена, всі місцеві влади отримують дати від прибутку, але по інерції колишні дружки Діми, все ще триматися разом, перебуваючи в бойовій готовності. Адже солідний капітал і можливості їх групи хотіли б багато прибрати до рук. Хлопці наче відчували, що щось має статися. Коли?! Ніхто з них не міг відповісти на це питання, але «чуйка» їх не підвела. Одного разу трагічний виток подій не змусить себе довго чекати. Хто ж кине їм виклик, перебежав дорогу. Це Дмитру та його товаришам доведеться з'ясувати

Серіал Демони (2010) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Демони (2010)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Демони (2010) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Демони (2010) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Демони (2010)