Господар всі серії

Мелодрама Господар  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
13 февраля 2011
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама, криминал
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама, криминал «Господар »:

Костянтин Жаров колишній військовий трудиться тепер охоронцем у провідної будівельної компанії, якою володіє бізнесмен Карташов. Спритний і хитрий підприємець обманним шляхом скуповує в мальовничому краю землі у місцевих жителів, плануючи забудувати всю територію елітними котеджами. Терміни вже підтискають ділка і яким чином він отримає заповітні ділянки йому вже все одно. Жаров випадково дізнається від приятелів, що в тому ж положенні і його рідне селище під назвою Сонячне, де живуть його батьки.

За переказами, там Карташов та його помічники отримали територію практично за безцінь, чинять опір новим зухвалим господарям лише його мати з батьком і ще кілька сімей. Останні не збираються підписувати папери, незважаючи на домовленості, обіцянки і погрози. Але Костя не залишиться осторонь, коли ображають дорогих йому людей. Він готовий згадати всі свої колишні навички, щоб дати гідну відсіч чужинцям і показати їм хто справжній господар в цьому краю. Вийти у нього і знайдуться соратники, які захочуть підтримати бравого офіцера. Адже сили явно не одно, а правда і сила в сучасній реальності завжди на стороні грошей і зв'язків.

Серіал Господар 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Господар » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Господар 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Господар всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Господар онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Господар (2010)