Сільська комедія всі серії

Мелодрама Сільська комедія  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
10 серий
Премєра:
7 марта 2009
Країна:
Россия, Украина
Жанр:
мелодрама, комедия
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама, комедия «Сільська комедія »:

Комедійний серіал оповідає про недолугого хлопчині Кістки з далекої провінційної села під назвою Пишкіно. Немає дня, щоб цей невгамовний герой не потрапив в како-то черговий палітурка або пригода. Мова в сюжеті піде також про його сусідів і заїжджих гостей. Сам Костянтин завжди чуйний і добрий хлопець, але при цьому він буквально притягує до себе всі безглузді ситуації і неприємності. Його невгамовна дружина Галина знаючи свого чоловіка кожен раз хвилюється за нього, що народжує скандали і недомовки в сім'ї. Одного разу Галя після чергового конфлікту не витримує, збирає речі і йде від чоловіка. Тим часом із села поповзли чутки, що всю територію Пишкіно викупив якийсь заможний бізнесмен Бовт.

Костик, як завжди, у перших лавах борців за справедливість, збирається розібратися з тим, хто хоче прибрати до рук чужі землі. Йому не страшно, що сили зовсім не рівні і він без страху готовий зазирнути в пащу акули бізнесу. Але насправді підприємець виявляється милою і доброю людиною до якого переймаються симпатією всі місцеві жителі. Не встояла перед чарівністю та харизмою чоловіки і Галина. Тільки Кості все це не по душі. Він оголошує війну новачкові і хоче повернути дружину.

Серіал Сільська комедія 1- 7, 8, 9, 10 серія дивитися онлайн всі серії підрят 10 серий

Дивитися серіал «Сільська комедія » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Сільська комедія 10 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Сільська комедія всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Сільська комедія онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Сільська комедія (2009)