Великі Вуйки (2019) всі серії

Мелодрама Великі Вуйки (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
Країна:
Украина
Жанр:
комедия
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал комедия «Великі Вуйки (2019)»:

Полюбилися персонажі культового серіалу «Останній москаль» продовжують радувати аудиторію і фанатів своїми неординарними, каверзними і смішними ситуаціями. Жителі маленького провінційного села все такі ж невгамовні. Вони завжди на позитиві і можуть не тільки з головою іти в трудодні, а й відпочивати по-справжньому, з вогником. Правда кожен раз невгамовні селяни потрапляють в найбільш непередбачувані історії. Цього разу головні герої виявляться зовсім в нових обставинах.

Мужики з села під назвою Великі Вуйки відправляються в поїздку. Шлях чекає довгий, до самої столиці України. Звичайно після тихого і спокійного містечка, де життя протікає спокійно, потрапити в суворі Київські реалії для гостей трохи незвично. Провінціала дивує в мегаполісі все: розмах, стрімкий спосіб життя, хмарочоси, кількість машин і зокрема суєта. Куди все поспішають і як можна в цьому мурашнику відшукати те, що тобі потрібно. Звичайно такий шалений ритм спочатку трохи налякав товаришів, але хіба вони звикли пасувати перед труднощами. Ніколи! Тому і цей бувалий квартет не з боязкого десятка. Глядачеві тільки потрібно влаштується зручніше і насолоджуватися переглядом.

Серіал Великі Вуйки (2019) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Великі Вуйки (2019)» онлайн всі серії

  • 70
Ви легально дивіться серіал Великі Вуйки (2019) 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Великі Вуйки (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Великі Вуйки (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Великі Вуйки (2019)