Північний вітер всі серії

Мелодрама Північний вітер  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
2 марта 2009
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама, детектив
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама, детектив «Північний вітер »:

Молода та амбітна шведка Вікторія направляється в Росію. Вдову терзають довгий час здогадки і сумніви з приводу трагічної загибелі її коханого. Вирішивши більше не мучити, вона приїжджає, щоб знайти відповіді на численні запитання. Її чоловік, журналіст Олаф загинув при дивних обставинах, Але Віка впевнена, що це не випадковість, а вбивство. Мало того, жінка навіть знає ім'я злочинця і це швидше за все Федір Клинцов. Вона хоче розшукати її, щоб подивитися йому в очі і зрозуміти, за що той розправився з її коханим. Але при зустрічі, вся її версія валитися немов картковий будиночок.

Перед нею виник благородний, спокійний і гуманний чоловік, який, без сумніву, не міг скоїти злочин. Поступово ситуація починає прояснюватися. Як виходить, Федора вміло підставили, повісивши на нього скандальне вбивство. А справжній лиходій весь цей час непомітно знаходився поряд з Вікторією, про що вона навіть не здогадувалася. Хто ж він? Героїня стільки разів прокручувала розказану версію події, що тепер перебуває в шоці від отриманої інформації. Зневірена і розбита, вона повинна знайти в собі сили пройти цей шлях до кінця, щоб почати жити з чистого аркуша.

Серіал Північний вітер 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Північний вітер » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Північний вітер 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Північний вітер всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Північний вітер онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Північний вітер (2009)