Заколот (2020) всі серії

Мелодрама Заколот (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
18 мая 2020
Країна:
Россия
Жанр:
драма, история
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма, история «Заколот (2020)»:

Дія драматичного фільму відбувається в 1921 році. Єлизавета Журавльова затримана ЧК. Молодій жінці інкримінується звинувачення в організації Ярославського заколоту. Заповзятливий слідчий Воронов слід своїм принципам роботи і впевнений, що затримана заради маленького синочка захоче співпрацювати з народною владою і розповість про все, що їй відомо. Але на подив ярого революціонера показання Лізи виявляються історією кохання на тлі кровопролитної Першої світової війни, яка розгорнулася революції і громадянської протистоянь.

І це, не кажучи й голод, розруху і безвиході. Історична м'ясорубка стало тлом для райдужної романтики героїні і бідного курсанта Сичова. Вона також не втратила моменту поділиться своєю клокочущей ненавистю до капітана Крушевскому, за якого її силою віддали заміж. Все почуте і сказане з такою щирістю і відчаєм, змушує Воронова переосмислити його ставлення до Лізи, а також про події в жовтні 1917 року і справедливості. Він ніяк не очікував того, що історія життя звичайної жінки так глибоко зачепить його очерствевшую душу, бачила багато смертей і переживши втрати близьких.

Серіал Заколот (2020) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Заколот (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Заколот (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Заколот (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Заколот (2020)