Ходіння по муках всі серії

Мелодрама Ходіння по муках  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
27 ноября 2017
Країна:
Россия
Жанр:
драма
Тривалість:
48 мин.

Серіал драма «Ходіння по муках »:

Історія розповість про драматичні долі двох рідних сестер Булавиных і їх коханих: білогвардійського офіцера Вадима Рощина і талановитого інженера Балтійського заводу – Телегіна. Їх життя тісно переплітаються між собою на тлі бурхливих історичних змін в революційній Росії 1917 року. Період фільму охоплює не тільки час, але те, що відбувалося з героями до, під час і після перемоги жовтневої революції. Відчайдушний шторм першої світової війни і громадянського протистояння розведуть персонажів по найвіддаленішим і різних куточках величезної країни. 1914 рік.

У красень Петроград приїжджає на навчання чарівна гімназистка Дар'я Булавіна, яка зупиняється в будинку своєї близької родички Катерини та її чоловіка, відомого адвоката. Ніхто тоді з сестер і не припускав, що їм доведеться стати класовими противницами, які опиняться по різні боки Барикад. Даша не розуміє мук Каті і чого їй не вистачає в її розмірений і заможній шлюбі. Але остання не бажає брехати чоловікові. Вона закохалася в благородного дворянина і військового, з яким бажає бути разом. В той же час сама Дарина зв'яже свою долю з чарівним Тєлєгіним, примкнув до більшовиків.

Серіал Ходіння по муках 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Ходіння по муках » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Ходіння по муках 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Ходіння по муках всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ходіння по муках онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Ходіння по муках (2017)