Червоні гори всі серії

Мелодрама Червоні гори  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
10 июля 2017
Країна:
Россия
Жанр:
боевик, военный
Режисер:
Тривалість:
44 мин.

Серіал боевик, военный «Червоні гори »:

Дія історичного серіалу відбувається в 1920 році. Владивосток. Самий розпал громадянської кровопролитного протистояння. Серед загального хаосу, безладдя, голоду, злиднів і безвихідного відчаю доля зводить двох юних хлопчаків: Ілля, вихованець офіцера японського гарнізону і кадет Аркадій, дворянин і син білогвардійського полковника. Молоді люди так здружилися незважаючи на класову пролом між ними, що видають себе за рідних братів. Але згодом усього пережитого і побаченого зовсім не братське почуття об'єднає цих двох і змусить шукати свій життєвий шлях серед змін, що відбуваються, розчарувань і потрясінь в період 1920-30 років.

Кожен з них бачить своє життя по-своєму, ведені вигаданими ідеалами, підштовхувані пріоритетами і мріями. Спочатку вони закохуються в одну красуню Женьку, хоробру і відчайдушну дочка червоного командира, потім і зовсім опиняться по різні боки барикад. Аркадій, втомився від воєн і бажає відчути твердий грунт під ногами, йде на угоду з фашистами. Він вірить, що це його шанс і квиток в краще життя. Ілля патріот країни Рад, бореться з ненависними окупантами і продовжує це робити, навіть опинившись у концтаборі.

Серіал Червоні гори 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Червоні гори » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Червоні гори 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Червоні гори всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Червоні гори онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Червоні гори (2013)