Одесит всі серії

Мелодрама Одесит  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
5 октября 2013
Країна:
Россия
Жанр:
криминал, боевик
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал криминал, боевик «Одесит »:

Аркадій Резник одеський слідчий забійного відділу вирішив провідати старого товариша – приватного детектива з Північної столиці. Їх зустріч з дивним обставинам мало не закінчилася фатальний загибеллю одного, якого важко поранили на очах оперативника. Він не може залишатися осторонь і вважає своїм обов'язком з'ясувати, хто прагне прибрати сищика? Поки ще Резник і сам не здогадується, що незабаром опиниться під прицілом численних противників, які не ради допитливому чужинцю на своїй території.

Герой потрапляє під приціл не тільки місцевої влади, кримінальних угруповань, але і якихось могутніх структур. Ускладнюють і без того напружену ситуацію, двоє молодих хлопців Едік і Роман, які прибули в Пітер, щоб повернути «борг» і передати привіт з рідної Одеси. Аркадій виявляється в повному тупику, допомоги чекати нізвідки, а це значить доведеться самому шукати вихід. Єдина кому він може довіряти зараз, це його колишня подруга Тетяна, з якою він розійшовся через безглузду сварку. Незважаючи на те, що жінка стверджує, що давно охолола до нього, але серцю не накажеш і колишні почуття перед чарівним одеситом спалахують з новою силою.

Серіал Одесит 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Одесит » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Одесит 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Одесит всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Одесит онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Одесит (2013)