Берега всі серії

Мелодрама Берега  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
23 февраля 2013
Країна:
Россия
Жанр:
комедия
Тривалість:
42 мин.

Серіал комедия «Берега »:

Дмитро Іванович Ковальський майор забійного відділу і досвідчений слідчий з Північної столиці отримує новий розподіл. Тепер чоловік повинен відправитися на російсько-фінський кордон, щоб обійняти там посаду начальника застави. Прибувши на місце, він не може повірити своїм очам і тому які порядки творяться на території державного кордону. Його обурює той факт, що попередник Ковальського замість того, щоб займатися службою та навести належний порядок, пішов на риболовлю з начальником фінської застави.

Але це ще не все! Солдати надані самі собі і спокійно ходять хто в гості, хто вирушає в кіно або грає у футбол. Хіба таке можливо?! Але обстановка, яка на перший погляд лише здається умиротвореною, насправді далека від ідеалу. По лісі безконтрольно розгулюють компанії чорних копачів. А нещодавно спокійне містечко було шоковане знайдений трупом чоловіка. А адже холоднокровний вбивці можуть бути, де завгодно. Дмитро обурений такою безтурботністю і вносить свій порядок, якому тепер будуть підкорятися абсолютно всі, без винятку. Але головне зараз це відшукати злочинців.

Серіал Берега 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Берега » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Берега 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Берега всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Берега онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Берега (2013)