Три дні лейтенанта Кравцова всі серії

Мелодрама Три дні лейтенанта Кравцова  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
9 мая 2012
Країна:
Россия
Жанр:
драма, военный
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма, военный «Три дні лейтенанта Кравцова »:

Йде 1944 рік запеклого протистояння з фашистськими загарбниками. Непереможна армія Третього рейху зазнає поразки на всіх фронтах, але все ще намагається відчайдушно чіплятися за кожну найменшу можливість, щоб завдати удару ворогові, який впевнено жене його у напрямку до Берліну. Саме в цей переломний момент юний випускник піхотного училища Микола Кравцов відправлений на передову командиром взводу. Він чув від очевидців, що середня тривалість життя комвзводу приблизно три дні. Проходить той напружений період очікування, і герой на свій подив залишається живий і неушкоджений.

Він один з небагатьох уцілілих з усього взводу, зміг спростувати жорстоку теорію, ставши щасливчиком. Молодий і амбітний хлопець ще не знає, що доля з ним зіграє злий жарт. Він зможе побачити довгоочікувану перемогу 9 травня 1945 року, радіти і радіти разом з товаришами, з якими довелося пережити багато чого. Але 12 травня життя гвардії лейтенанта перерветься від випадкової очманілої кулі. Чи думав Кравцов, що може статися така несправедливість? Пащу смертю хоробрих після підписання пакту про беззастережну капітуляцію ненавистях нацистів? Несправедлива іронія долі!

Серіал Три дні лейтенанта Кравцова 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Три дні лейтенанта Кравцова » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Три дні лейтенанта Кравцова 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Три дні лейтенанта Кравцова всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Три дні лейтенанта Кравцова онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Три дні лейтенанта Кравцова (2011)