Підозра (2015) всі серії

Мелодрама Підозра (2015) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
6 февраля 2015
Країна:
Россия
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
44 мин.

Серіал драма «Підозра (2015)»:

Джоном Коуелл професійним агентом розвідувального управління п'ятнадцять років тому був завербований в одній з гарячих точок планети якийсь співробітник Федеральної служби безпеки. Далі події розгортаються в Північній столиці. Наші дні. Оперативники відділу ФСБ працюють над розробкою організованого кримінального групою, впливового авторитету «Соха». Завданням законників є отримання оперативним шляхом секретні дані про зв'язки бандитського угруповання з резидентами іноземної розвідки.

Шокуючому фактом на певному рівні стає для слідчих загибель всіх членів банди, які були помічені в інтригах шпигунських ігор. Проаналізувавши ситуацію, керівництво спецслужб розуміє, що в колективі відділу, який був опущений до таємної операції, швидше за все знаходиться «шпигун». Майора Трофимова викликає начальство, що внести ясність в те, що відбувається. Офіцеру висловлюється припущення, про те, що його близький товариш Юрій Іванов і є той самий «кріт». Чоловіки дружить з самого дитинства, завжди могли покластися один на іншого, а після закінчення школи в Академію ФСБ, а зараз обидва служать в одній конторі. Трофимов не може погодиться з такою думкою, але після того, як сам відстежує всі факти, то починає сумніватися в тому, що Юрка десь не згрішив.

Серіал Підозра (2015) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Підозра (2015)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Підозра (2015) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Підозра (2015) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Підозра (2015) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Підозра (2015)