Втеча з Москвабада

Фільм драма «Втеча з Москвабада »:

Марія Ласточкіна не хто інша, як інспектор Федеральної міграційної служби й вірна своїй професії. Дівчина переїхала до столиці кілька років тому і все ще не може відійти від пережитої трагедії. Її коханий Андрій був убитий від рук гастарбайтерів. Тепер у неї є всі причини ставиться до приїжджих мігрантам з більшою упередженістю і з подвоєною силою виконувати свої прямі обов'язки. Напарником Маші стає таджик Хасан – донощик, до якого з побоюванням ставляться і свої і чужі.

Він стукає на своїх земляків не заради винагороди, а заради власних ідейних міркувань. Він вважає, що тим краще скоріше повернутися на Батьківщину, ніж знаходиться на чужині, де їх чекає лише розчарування, приниження і відчай. Хасан вже не в перший раз намагається донести до героїні, що ФСМ перебувають на хибному шляху і ловлять не тех. Справжні злочинці майстерно маскуються в тіні підставляючи своїх «братів», які, на відміну від них дійсно приїхали на заробітки. І одного разу Маша сама переконається, що її інформатор був прав.
Їм вдається накрити угруповання своєрідного «відділу кадрів», які обманювали своїх же. От тільки ціна за правду для провідних персонажів виявилася занадто високою.

Дивитися фільм «Втеча з Москвабада » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Втеча з Москвабада онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Втеча з Москвабада дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Втеча з Москвабада онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Втеча з Москвабада (2015)