Каспій 24 всі серії

Серіал драма «Каспій 24 »:

Поліна Корольова стає генеральним продюсером нового телеканалу в Астрахані. Завдяки енергії і впевненості цієї жінки їй і її команді вдалося виграти тендер на відкриття «Каспію 24», який, за планом, не тільки видаватиме якісний контент, а й сприяти гарній репутації місцевого губернатора. На світських раутах регіональної еліти звучать тости за волю до перемоги генерального директора. Таким чином, збулася мрія Корольової, і героїня має намір розвивати своє дітище і не давати опонентам порушити перешкодити їй.

На такій посаді вона наживає безліч ворогів. До того ж, псуються Полініного сімейні відносини: телебачення для неї - це основа життя, тому часу на чоловіка залишається небагато. І ось начальниця вимовляє: «З богом!». І починається перший ефір каналу. Це - випуск новин. І відразу ж почався збій. Відбувається хакерська атака, і ефір зривається. Вже після цього зрозуміло, що для засновниці «Каспію 24» наступають важкі часи. Вороги губернатора розгорнули кампанію зі знищення його репутації і підвладного йому каналу. До редакції з обшуками нагрянули бійці з ФСБ, і Корольова намагається з'ясувати, з чиєї волі відбуваються всі ці ситуації.

Серіал Каспій 24 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серій

Дивитися серіал «Каспій 24 » онлайн всі серії

  • 100
Ви легально дивіться серіал Каспій 24 8 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Каспій 24 всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Каспій 24 онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Каспій 24 (2021)