Робот в апельсиновому саду (2022) всі серії

Мелодрама Робот в апельсиновому саду (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
24 серии
Премєра:
2022
Країна:
Китай
Жанр:
мелодрама
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
40 мин.

Серіал мелодрама «Робот в апельсиновому саду (2022)»:

Лу Сен дуже багатий і талановитий молодий чоловік, однак друзів у нього немає, вдома на нього чекають тільки роботи-помічники, а поза домом він завжди носить рукавички і тримає людей на безпечній відстані. А все тому, що у хлопця унікальна хвороба. алергія на людські дотики. Герой власник компанії з інноваційних технологій і тому він цікавиться усіма IT новинками.

Коли один вчений пропонує йому спонсорувати знову винайденого гумманоїдного робота на ім'я П'ятниця, Лу Сен погоджується з умовою, що в домашніх умовах протестує сам. І все б нічого, проте робот в останній момент ламається, тому вчений вигадує вихід. замінити його на період ремонту оригіналу. Тільки заміна — це справжня дівчина Ян Шань Шань. У житті вона задоволена запальною і напористою, але тепер їй доведеться грати роль покірного робота.

Серіал Робот в апельсиновому саду (2022) 1-21, 22, 23, 24 серія дивитися онлайн всі серії підрят 24 серии

Дивитися серіал «Робот в апельсиновому саду (2022)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Робот в апельсиновому саду (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Робот в апельсиновому саду (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Робот в апельсиновому саду (2022)