Коли ти будеш мною (2022) всі серії

Мелодрама Коли ти будеш мною (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
26 серий
Премєра:
2022
Країна:
Китай
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
40 мин.

Серіал мелодрама «Коли ти будеш мною (2022)»:

Му Сян Сян скромна дівчина. Її бажання просте менше уваги. Героїня старанно вчиться, оскільки становище сім'ї не найкраще, друзів та подруг у неї немає, та й постояти за себе вона не може. Не те що Цяо Нань багатий красень, який, щоправда, не особливо цікавиться навчанням, а заняттям віддає перевагу тренуванням по тхеквондо.

Вдома у хлопця прохолодна обстановка — батько чекає від героя блискучих результатів, а от душевної близькості у батька із сином немає. Якось Му Сян Сян рятує Цяо Наня, коли той упав у річку і мало не потонув, а наступного ранку хлопець і дівчина міняються тілами. Тепер скромна героїня має жити і діяти, як нахабний Цяо Нань, а той у свою чергу примудритися відповідати образу розумної тихоні.

Серіал Коли ти будеш мною (2022) 1-23, 24, 25, 26 серія дивитися онлайн всі серії підрят 26 серий

Дивитися серіал «Коли ти будеш мною (2022)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Коли ти будеш мною (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Коли ти будеш мною (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Коли ти будеш мною (2022)