Авантюра на двох (2021) всі серії

Мелодрама Авантюра на двох (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серій
Премєра:
15 березня 2021
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Авантюра на двох (2021)»:

Фінансист Марина впевнена, що хоче бути черницею. Матеріальні цінності мало турбують городянку. А скромність, лагідність і бажання більше дбати про власну душу роблять дискомфортним існування в звичайному суспільстві споживачів, де процвітають цинізм, зухвалість і прагнення до збагачення. Тому побожна і цікавиться, в першу чергу, своїм духовним світом дівчина все менше тягнеться до мирських справ. Навіть кар'єра перестає доставляти чисті емоції. А вже про відносини з чоловіками і мови бути не може.

Особливо після страшного випадку дворічної давності, коли зірвалася її весілля. Скромна і відчуженість особистість ніколи б не подумала, що доля зведе її з авантюристом і шахраєм Сашком. Це професійне картковий гравець заради власної вигоди легко заводить швидкоплинні стосунки з багатими жінками і так само спокійно їх закінчує. Один з улюблених способів заробітку у цього шулера - взяти у безлічі людей в борг і, не віддаючи гроші, сховатися в невідомому напрямку. Природно, Марина і Олександр не були знайомі. Але одного разу настав фатальний момент їх зустрічі. Релігійна дівчина молилася, а цей обманщик і альфонс тікав від Оскаженілий чоловіка своєї чергової коханки.

Серіал Авантюра на двох (2021) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серій

Дивитися серіал «Авантюра на двох (2021)» онлайн всі серії

  • 100
Серіал Авантюра на двох (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Авантюра на двох (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Авантюра на двох (2021)