Головний калібр всі серії

Мелодрама Головний калібр  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
24 июня 2007
Країна:
Россия
Жанр:
боевик, приключения
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал боевик, приключения «Головний калібр »:

Сергій талановита творча особистість, яка завжди знаходиться в пошуку ексклюзиву. Йому успішному продюсеру вдається знаходити теми, які будуть цікаві широкій аудиторії. Цього разу його інтрига і задумка пов'язана з щоденниками його героїчного діда, який у далекому 1943 році виконував секретне завдання в глухому селі, де і був захований об'єкт окупантів. Разом з групою диверсантів вони повинні були знищити таємну фашистську лабораторію. Сергій у супроводі з помічниками відправляється в ту саму глуху село, де і розвивалися легендарні події, описані його дідусем.

Один зі спонсорів німець Герхард, який спеціально для цього прибув з Німеччини, відправляється разом зі знімальною командою. Але ніхто не підозрює, що у іноземного гостя зовсім інші плани. Чоловік упевнений, що у віддаленому селищі, оточений топкими болотами, заховане золото Третього рейху, яке не встигли вивести. Він має намір знайти його за будь-яку ціну і відвести з собою. Але вийти чи шукачеві скарбів реалізувати такий масштабний проект і діяти таємно. Час покаже. Сергій тим часом захоплений своєю ою.

Серіал Головний калібр 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Головний калібр » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Головний калібр 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Головний калібр всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Головний калібр онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Головний калібр (2007)