Дрег, я кохаю тебе (2022) всі серії

Серіал мистика, комедия, романтика «Дрег, я кохаю тебе (2022)»:

Головний герой нового тайського лакорну "Дрег, я люблю тебе" офіцер поліції. Досвідчений агент спецназу (Джосс Вейар Сангнин) отримує завдання вистежити злочинця, який є загрозою для життя місцевої зірки. Для виконання завдання офіцеру поліції необхідно буде пробратися в нічний клуб. Щоб не злякати злочинця, йому потрібно стати невпізнанним.

Один із способів зміни зовнішності до невпізнанності - перетворення на дрэг-квіна. Чи вдасться офіцеру вистежити та знешкодити злочинця, тим самим забезпечити спокійне життя місцевої популярності, дізнаєтесь подивившись лакорн на нашому сайті.

Серіал Дрег, я кохаю тебе (2022) 1-14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «Дрег, я кохаю тебе (2022)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Дрег, я кохаю тебе (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Дрег, я кохаю тебе (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Дрег, я кохаю тебе (2022)