Суперінтуіція 5 сезон

Мелодрама Суперінтуіція 5 сезон  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
25 марта 2020
Країна:
Украина
Жанр:
реалити-шоу
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

«Суперінтуіція 5 сезон »:

Зустрічайте – унікальний проект, де глядача чекають 15 незнайомців з незвичайними професіями і захопленнями. Тут же двоє зіркових учасників, чиє завдання буде розсекретити всіх містерів «Х», що знаходяться на майданчику. А очолює всю цю непередбачуваність буде привабливий і харизматичний ведучий розважального шоу Сергій Притула. Героями програми стануть не просто відомі особистості, а мега-найпопулярніші зірки українського шоу-бізнесу. Аудиторія зможе насолодитися спонтанністю, іскрометним гумором і жартами відбуваються в студії, де їх буде дивувати елегантна Тіна Кароль, яка виступає навпаки гумориста Євгена Кошового.

А також легендарна парочка Маша Єфросиніна, Юрій Горбунов, які тривалий час вели улюблену українцями, ранкову передачу «Підйом». Тепер вони знову возз'єднаються на цьому проекті. І не тільки це стане приємним сюрпризом для шанувальників зоряного бомонду. Творці постаралися зробити все, щоб глядач до останнього відчував інтригу, гідно оцінив все, що відбувається, і всі старання творчої команди, і харизму учасників. Так що не пропустіть. Проведіть вечір в приємній обстановці і позитивний настрій вам забезпечений.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТВ Шоу » Суперінтуіція 5 сезон (2020)