Шоу Останні 24 години 14 випуск

Мелодрама Шоу Останні 24 години 14 випуск  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
25 марта 2020
Країна:
Россия
Жанр:
реалити-шоу
Режисер:
Тривалість:
60 мин.

«Шоу Останні 24 години 14 випуск »:

На телевізійному каналі НТВ, запущений інтригуючий і гостросюжетний проект, де глядач стане свідком дивних обставин, розслідувань, найбезнадійніших і загадкових злочинів, які були скоєні в сучасній Росії. І якщо слідство зайшло в глухий кут, професіонали безсило знизує плечима, а винуватці безкарно розгулюють на свободі, то у зневірених громадян залишається тільки одна надія і шанс дізнатися правду події. Обдаровані і потомствені самородки екстрасенси, беруться відновити останні 24 години з життя нещасних жертв.

Вони зможуть пролити світло на темні історії того фатального дня. Наче збираючи фрагменти пазла провісники зможуть відновити картину і наблизиться до заповітної розгадки. У шоу візьмуть участь найсильніші експерти країни, в чиєму талант сумніватися не доводитися і у кожного з них свій метод роботи. Географія міст, за яким доведеться проїхати учасникам дуже велика. Від столиці і до Владивостока і скрізь їх з нетерпінням чекають люди зі своєю бідою, душевним болем. Адже рідні не можуть знайти собі місце, з-за трагічних втрат. І зараз вони хочуть вірити, що правда переможе.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТВ Шоу » Шоу Останні 24 години 14 випуск (2020)