Без строку давності (2012) всі серії

Серіал детектив, криминал «Без строку давності (2012)»:

Алла Шатрова блискучий слідчий особливого кримінального відділу. Вона очолює групу оперативників, які займаються так званими «мертвими справами», злочини, які з різного роду причин не були розкриті карним розшуком протягом багатьох років. Це кропітка і важка праця відтворювати події минулих років. Тому при появі будь-якої найменшої можливості, фактів, детектив з її колегами аналізують їх і долучають до наявних доказів. Слідча команда відпрацьовує кожну версію, яка зможе пролити світло на давні вбивства. Але ні Алла ні її хлопці ніколи не здаються і не пасують перед труднощами.

Всі розуміють, що правдиву картину можна зібрати по крихтах. Адже більшість убивць досі розгулюють на свободі і цілком ймовірно, відчувши свою безкарність в перший раз можуть повторити холоднокровну розправу над випадковою жертвою. Шатрова все це розуміє і не може допустити побудову кривавого сценарію. Вона готова терпляче просуватися до мети, щоб в кінцевому підсумку знайти винного і віддати його під суд, а може і врятувати ще не одне життя. Так виходячи на потенційних підозрюваних, опера змушують перших під вантажем впертих доказів зробити визнання в страшних злочинах.

Серіал Без строку давності (2012) 1- 22, 23, 24, 25 серія дивитися онлайн всі серії підрят 25 серий

Дивитися серіал «Без строку давності (2012)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Без строку давності (2012) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Без строку давності (2012) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Без строку давності (2012)