Зимовий круїз

Мелодрама Зимовий круїз  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
30 декабря 2012
Країна:
Россия
Жанр:
криминал, приключения
Тривалість:
92 мин.

Фільм криминал, приключения «Зимовий круїз »:

Дія інтригуючого фільму розгортається напередодні різдвяних свят в Санкт-Петербурзі. Глядачеві належить відправитися разом з одним з улюблених героїв підполковником Соловцов і його дружиною Юлією в подорож на теплоході в новорічну ніч. Саме там збираються всі доблесні працівники ГУВС. Влаштовується новорічний банкет і керівнику особливого відділу по боротьбі з бандитизмом повинні вручити заслужену нагороду «За доблесть в службі!». Але передчуття веселого торжества і заповітного нагородження зривається непередбаченими обставинами, судно виявляється в руках терористів.

Угруповання налаштована серйозно і вимагає за заручників величезний викуп, і, якщо їх умови не будуть виконані в найкоротші терміни загрожують підірвати теплохід разом з людьми. Допустити цього ніяк не можна. Соловцов не раз доводилося діяти в спонтанних умовах і в цей раз професіонал не розгубився. Йому вдається звільнити мимовільних бранців. І звичайно допомагають йому в цьому оперативники відділу розслідування вбивств, які не звикли пасувати перед труднощами. Хоча хлопці не проти попрацювати і в новорічну ніч, тим більше вони звикли так жити і кожен день практично заглядати смерті в очі.

Дивитися фільм «Зимовий круїз » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Зимовий круїз онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Зимовий круїз дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Зимовий круїз онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Зимовий круїз (2012)