Острів непотрібних людей всі серії

Мелодрама Острів непотрібних людей  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
24 серии
Премєра:
19 марта 2012
Країна:
Украина, Россия, Таиланд
Жанр:
драма, приключения
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма, приключения «Острів непотрібних людей »:

Успішний підприємець Андрій Каморін, який зміг заробити багатомільйонні статки завдяки своїй підприємливості, талантам і напористому характеру. Ось тільки великого щастя фінансова стабільність йому так і не принесла. Він по-справжньому відчував себе самотнім у сімейному житті з дружиною Лізою і давно розлучився з нею, якби не переписав на неї все зароблене і придбане майно. Постійні сварки, скандали і з'ясування відносин штовхають його на відчайдушний крок.

Андрій пропонує своїй половині відправитися в круїз під приводом, що райдужне і розслаблюючу подорож може допомогти їм зблизитися і зрозуміти один одного. Група туристів у складі тринадцяти чоловік, включаючи сімейну пару героїв, прибувають в мальовничу азіатську країну. Але замість розкішного, екзотичного відпочинку, їх очікує суворе випробування. Всі учасники вояжу дивом рятуються після бурхливого шторму і таким чином виявляються на якомусь безлюдному острові. Нещасним жертвам аварії доведеться виживати у природних умовах проживання. Тут кожен може покладатися тільки на себе і свої таланти. Утворюється своєрідне нове суспільство, де всім персонажам буде відведена своя ніша.

Серіал Острів непотрібних людей 1 - 22, 23, 24 серія дивитися онлайн всі серії підрят 24 серии

Дивитися серіал «Острів непотрібних людей » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Острів непотрібних людей 24 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Острів непотрібних людей всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Острів непотрібних людей онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Острів непотрібних людей (2011)