Побічний ефект (2020)

Фільм триллер, ужасы «Побічний ефект (2020)»:

Архітектор Андрій і його дружина Ольга ведуть спокійне і розмірене життя. Для щирого сімейного щастя у них є все найнеобхідніше. Але звичні неквапливі будні зіштовхують їх з небезпечними грабіжниками. Злочинці залякують пару з фільму «Побічний ефект», а після миттєво ховаються, залишаючи їх з важкими психологічними травами.

Коли Ольга та Андрій виявляються в безпеці, то обидва розуміють, що життя вже більше не буде таким, як раніше. Їх побоювання підтверджуються після того, як Ольга починає бачити кошмари і забуває про спокійний сон. Спогади не дають їй умиротворено жити, приносячи стрес і напруження в колись щасливі сімейні стосунки.

Обміркувавши відбувається, архітектор з фільму «Побічний ефект» вирішує за всяку ціну допомогти своїй дружині. Для цього він починає шукати способи стерти з пам'яті коханої ту жахливу зустріч з грабіжниками. У своїх пошуках він знаходить загадкову Мару, що мешкає в моторошнуватої квартирі. Вона пропонує засіб, здатний зцілити Ольгу зі стовідсотковою гарантією. Незважаючи на скепсис, Андрій долає сумніви заради порятунку дружини.

Дивитися фільм «Побічний ефект (2020)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Побічний ефект (2020) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Побічний ефект (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Побічний ефект (2020)