Тільки повернися!

Фільм драма «Тільки повернися! »:

Молоденька медсестра, яка працює в дитячій поліклініці Юля, дивом пережила свою помилку юності, зараз намагається про неї не згадувати. Доля зіштовхує її з харизматичним Михайлом, який заступився за дівчину, коли її колишній хлопець виставив її з дому, при цьому сильно побивши. Юлія бачить у своєму захиснику справжнього героя і звичайно безповоротно закохується в нього. Але сам Міша не вільний, він одружений і у нього є син Кирюша. Хлопчик часто хворіє, а лікування вимагає досить багато фінансових вливань. Обстановка в родині чоловіка залишає бажати кращого.

Вони з дружиною Лізою давно перестали розуміти і чути один одного, а постійні сварки стали буденною справою. На тлі цієї картини тиха і послужлива Юлечка здається «зеленої райської галявиною», з якою завжди добре і затишно. Взявшись опікати новоспечену приятельку, він ще не розуміє, яку здійснює помилку, пускаючи її в свій особистий простір. Адже та, помінявши свої імідж ставить перед собою мету вийти заміж за Михайла і його сім'я для неї не перешкода. Вона познайомилася з Лізою в поліклініці і тепер приходить до її будинку на правах близької подруги, переслідуючи свої підступні інтереси розлучниця і це все більше дратує її коханого.

Дивитися фільм «Тільки повернися! » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Тільки повернися! онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Тільки повернися! дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Тільки повернися! онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Тільки повернися! (2008)