Яблучко від яблуньки всі серії

Мелодрама Яблучко від яблуньки  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
25 февраля 2018
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Яблучко від яблуньки »:

Михайло на пару з коханою дружиною Галею живуть в селі і давно мріє зробити капітальний ремонт у своєму домі. Але коштів на це немає і, схоже, не скоро буде. Галина працює швачкою в ательє, а чоловік майстер за електроприладів. Вони парочка альтруїстів, який готові своєю добротою і безвідмовністю обійняти весь світ. І навколишні користуються цим: начальниця героїні і їх сусіди, для яких Міша все робить практично безкоштовно. Цими обставинами категорично незадоволена Галинина мати, яка вічно повчає її і висловлює зятеві. Додає прикрощів і постійні сварки батька з батьком Михайла –Борисом, який овдовів багато років тому.

Але чарівний Казанова одружується вдруге не збирається, він здає житло тільки одиноким дамам і з кожною заводить любовну інтрижку. І ось коли безгрошів'я зовсім набридає герою, він вирішує відправитися на заробітки в місто. Але стурбована теща попереджає, дочку, щоб та не робила дурниць і не відпускала чоловіка одного, але та впевнена у своїй половині і довіряє йому у всьому. Але все відбувається саме так, як попереджала підприємлива родичка. Міша зустрів у місті жваву і завзяту красуню, закохався без пам'яті і кинув свою дружину.

Серіал Яблучко від яблуньки 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Яблучко від яблуньки » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Яблучко від яблуньки 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Яблучко від яблуньки всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Яблучко від яблуньки онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Яблучко від яблуньки (2017)