Невезуча

Мелодрама Невезуча  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
29 апреля 2017
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
93 мин.

Фільм мелодрама «Невезуча »:

Ніна всерйоз вважає своє життя суцільний низкою невдач і безнадії. Вона до свого жаль розуміє, що притягує всі неприємності немов магніт. А як інакше пояснити все, що з нею відбувається. З комуналки, де вона живе, її намагаються вижити шкідливі сусіди, які вічно влаштовують якісь підступні інтриги, розраховані на її терпіння. У школі, де вона працювала викладачем іноземної мови, Ніна потрапляє першою під скорочення. Та й в особистому житті суцільні сльози і розбрат. Вона явно завинила перед долею, яка так до неї прихильною і постійно карає черговими випробуваннями. Вона безумовно щастить і в цьому її точно не переконати.

Хоча близька подружка героїні намагається переконати її у зворотному, що проблема саме в ній і її установці на життя. А ще вона зовсім не вміє постояти за себе, і навколишні щосили користуються її добротою і сердобольностью. Перебуваючи в активному пошуку роботи, вона змогла знайти тимчасову зайнятість перекладачем у велику компанію. Там Ніна і познайомиться зі своїм керівником, який здасться їй таким ввічливим і харизматичним. Чоловік починає доглядати за нею, а закохана дама і не здогадується, що знову потрапила в авантюрні мережі, де, ймовірно, стане розмінною монетою в чужій грі.

Дивитися фільм «Невезуча » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Невезуча онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Невезуча дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Невезуча онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Невезуча (2017)