Мої дорогі (2018) всі серії

Мелодрама Мої дорогі (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
4 марта 2018
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Мої дорогі (2018)»:

Валентина – любляча мати, строга, владна бізнесвумен, добивається бажаного будь-якими доступними способами. Вона цілеспрямована, наполеглива й вимоглива не лише до себе, але і оточуючим. Керуючи власними справами, вона звикла контролювати підлеглих навіть у дрібницях. Будинки ситуація аналогічна. Син зобов'язаний слухати її і, по суті, не має права голосу. Коли в бізнесі починаються проблеми, Вале доводиться піти на жертви. Для матеріального благополуччя, Костянтину необхідно одружитися привабливою дочки місцевого чиновника.

Хлопець не горить бажанням так скоро створювати сім'ю. Проте вибору йому ніхто не залишає. Поки мама продумує план знайомства, обговорює деталі з батьком майбутньої нареченої, молодий чоловік вирушає у відрядження. Тут він знайомиться з милою дівчиною на ім'я Оля. Герой в момент забуває про те матері. Він вперше щиро закохався. Заради коханої він готовий послухатися її. Недовго думаючи, Костя призводить Ольгу на знайомство. Валентина, природно, проти цих стосунків. Парі нічого не залишається, крім як залишити дім і розпочати жити окремо. Це виявилося непросто. Коштів катастрофічно не вистачає.

Серіал Мої дорогі (2018) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Мої дорогі (2018)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Мої дорогі (2018) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Мої дорогі (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Мої дорогі (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Мої дорогі (2018)