Софія (2016) всі серії

Мелодрама Софія (2016) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
28 ноября 2016
Країна:
Россия
Жанр:
история
Тривалість:
52 мин.

Серіал история «Софія (2016)»:

Минуло понад два століття з тих пір, як монголо-татари підкорили собі територію Русі. В цей же час турки напали на Константинополь і змусили бігти візантійських імператорів Палеологів. Світ змінювався на очах, кардинальним чином. На зміну одним великим Державам приходили інші Імперії, у яких була та ж мети: розширення кордонів своєї держави, збагачення за рахунок сусідів і всіх, хто не встоїть перед натиском і силою. Тоді відправилася в мимовільну поневіряння вінценосному сімейства, укриття надає сам Папа Римський.

Біженцем виявилася представниця монаршої династії Зоя. Саме з нею вирішив укласти шлюб славний Московський князь. Таким чином він розраховував зміцнити свої позиції. Глава Ватикану схвалив цей союз, переслідуючи іншу мету - поширити вплив католицький церкви на нову територію. Його розрахунок виявився невірним. Прибувши у володіння новоспеченого чоловіка, княжна приймає християнство і нарікає себе Софією. У ній Іван III знайшов не тільки люблячу дружину, а й вірного соратника і помічника в державних справах. Саме вона допомогла йому скинути правління ярма і припинити кровопролитні війни між феодалами.

Серіал Софія (2016) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Софія (2016)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Софія (2016) 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Софія (2016) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Софія (2016) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Софія (2016)