Золота орда (2018) всі серії

Мелодрама Золота орда (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
12 марта 2018
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама, драма, приключения
Режисер:
Тривалість:
52 мин.

Серіал мелодрама, драма, приключения «Золота орда (2018)»:

Дія історичного і інтригуючого серіалу відбувається в кінці XIII-го століття. У красуню столицю Русі прибуває посол Золотої Орди - представився, як Менгу-Темір. Він хороший собою, хоробрий і має славу цінителів жіночої краси. Він зухвалий у своїх висловлюваннях і з'явився на ворожу територію, щоб викрасти в Орду тисяча полонених, але готовий послабити умову і забрати лише частину воїнів в обмін на красуню Устинов. Великий Князь Ярослав був вражений таким нахабством, адже дівчина є дружиною його брата Бориса. Правитель не готовий поступитися законами Віри і Честі, але його родич погоджується.

Хоча робить це лише з корисливих мотивів, сподіваючись, що княжий престол дістанеться саме йому. Устина відправляється на чужину, щоб стати дорогим трофеєм. Менгу же в свою чергу підносить в дар Ярославу зовсім молоденьку Наргиз, яка зачаровує славного чоловіка і ставить його перед фатальним вибором. Він не встояв перед її грацією, ніжністю та гордою поставою. Все змішалося в той суворий і непередбачуване час, коли на одній чаші пристрасна любов, на інший престол і життя самої чужинки, яку не приймають слов'яни і вже тим більше законна дружина Ярослава.

Серіал Золота орда (2018) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Золота орда (2018)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Золота орда (2018) 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Золота орда (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Золота орда (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Золота орда (2018)