Бідна LIZ

Фільм комедия «Бідна LIZ »:

Джо Соколофф сержант канадської поліції відправляється в далеку Росію, щоб виконати дане їм слово покійної бабусі. Але схоже його подорож на історичну Батьківщину пройде не так гладко, як планувалося хлопцем. Його грабують у поїзді «милі» сусіди, залишивши на чужині без документів і грошей. Але це неприємне пригода стане лише початком цілої низки випробувань і непередбачуваних подій. Молодий чоловік відстає від поїзда і мимоволі опиняється в провінційній кубанської станиці. Добродушний і доброзичливий любитель родео завжди був відкритий для знайомств, дружби і дивиться на великий світ широко розкритими очима.

Смішний дивак в ковбойському капелюсі немов потрапляє в абсолютно інше, незнайоме йому вимірювання росіян. Йому все цікаво і цікаво в цій паралелі. Там топлять новонароджених цуценят, можуть покарати дитину, їдять спійману в річці рибу. Але проходить всього кілька днів і ці провінціали незнайомці, стають для нього великою і улюбленою родиною. Він прийняв, зрозумів і полюбив їх, особливою юну красуню-козачку Лізу. Але чи є майбутнє у цих почуттів? Хоча Джо не звик пасувати перед труднощами і буде наполегливий у своїх благородних бажаннях.

Дивитися фільм «Бідна LIZ » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Бідна LIZ онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Бідна LIZ дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Бідна LIZ онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Бідна LIZ (2013)