Потяг на північ (2013) всі серії

Мелодрама Потяг на північ (2013) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
27 октября 2013
Країна:
Россия
Жанр:
драма, криминал
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма, криминал «Потяг на північ (2013)»:

Іван Федорович Громов, літній чоловік, але поки ще досить міцний духом і завидним здоров'ям. Зараз він живе разом з великою родиною на фермі, в середній смузі Росії і досить часто згадує своє славне минуле і лиху молодість. Тоді ще молодий і пустотливий хлопчина, він перебував на багатьох комуністичних будівництвах Радянського Союзу. Тепер рідня вважає його старим, і нікчемним, часом не сприймаючи думку пенсіонера всерйоз і все жартуючи про майбутні похороні. Серед близьких у Івана лише одна відрада, це його вісімнадцятирічна онука красуня – Ліля. Сімейство переживає не найкращі часи і фінансові утруднення, тому було вирішено проти волі діда видати заміж Лілю за сина місцевого олігарха – бешкетника, нероби і п'яницю – Валерика.

Дізнавшись про наміри родичів, глава сім'ї збирається, довести всім, що даремно його вважають нікчемним і старим. Дідусь бере слово зі своєї улюблениці, що та почекає з весіллям два тижні. Сам же чоловік відправляється в далекий Магадан, де його давній приятель працює начальником золотого копальні. Громов старший збирається заробити грошей, щоб витягнути близьких з боргової ями і врятований онучку від необачного кроку. По дорозі герой намагається зібрати всіх давніх друзів, з якими колись працював. Але все пішло не зовсім так, як планував Іван Федорович. І все одно кинувши виклик самій долі, наперекір усім негараздам і труднощів, завдяки наполегливості, величезному бажанню і залізної волі він зміг домогтися свого.

Серіал Потяг на північ (2013) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Потяг на північ (2013)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Потяг на північ (2013) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Потяг на північ (2013) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Потяг на північ (2013) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Потяг на північ (2013)